Ce Credem

"Ce gandim despre Dumnezeu este cel mai important lucru din viata noastra" - A.W. Tozer

Bazele Credintei noastre

Urmatoarele crezuri sunt impartasite de Biserica Harul din Naples si sunt bazate pe adevaruri fundamentale gasite in Biblie. Toata invatatura si lucrarea din Biserica este bazata si inradacinata din doctrina biblica.

Dumnezeu

Este un singur Dumnezeu vesnic care este format in trei persoane: Dumnezeu Tatal, Dumnezeu Fiul si Dumnezeu Duhul Sfant. El este creatorul pamantului si al universului vazut si nevazut si este vrednic de toata gloria si slava. Dumnezeu este desavarsit in dragoste, putere, sfintenie, bunatate, cunoastere, intelepciune, dreptate si mila. El este neschimbator, este acelasi ieri, azi si in vesnicie.

Revelatia

Dumnezeu s-a facut cunoscut lumii prin Fiul Sau, Isus Hristos care a murit pentru pacatele intregii omeniri, pentru ca, crezand in Numele Sau, toti sa poata avea viata vesnica.

Rasa umana

Omul a fost creat , barbat si femeie, dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Primii oameni, Adam si Eva, au fost creati sfinti, adica fara pacat si au fost lasati pe pamant sa aiba grija de el.

Caderea in pacat

Cand Adam si Eva au ales sa nu asculte de Dumnezeu in gradina Eden, au stricat si murdarit menirea lor pe pamant, devenind dusmani ai lui Dumnezeul Sfant, in care nu exista pacat. Datorita alegerii lor, intreaga omenire este nascuta in pacat.

Mantuirea

Isus Hristos a venit pe pamant sa ne impace cu Dumnezeu. A trait o viata fara pacat si s-a lasat rastignit pe cruce pentru a plati plata pacatului nostru. Dumnezeu l-a inviat din morti si acum, prin har, ofera gratis viata vesnica oricarei persoane care il urmeaza pe El, prin credinta, ca si Domn si Mantuitor personal. Deaceea, declaram ca Mantuirea sufletului este implinita doar prin Isus Hristos.

Biserica

Biserica locala este trupul vizibil al lui Hristos pe pamant, lasata pentru a il glorifica pe Dumnezeu si a proclama Evanghelia (Vestea cea Buna) a lui Isus Hristos.  Prin biserica si credinciosi, Dumnezeu isi face lucrarea pe pamant

Invierea

Credem ca Isus Hristos a fost inviat in morti si ca intr-o zii, se v-a intoarce sa judece vii si mortii de pe pamant si a rapi biserica mantuita (cei care au acceptat jertfa lui)  la cer.  

vrei sa aflii mai multe informatii?

Trimite formularul de mai jos. Fiti binecuvantati