Bine ai venit !

Biserica Harul este formata din credinciosi dornici sa il cunoasca pe Isus, sa traiasca pentru El in fiecare zii si apoi sa faca cunoscuta dragostea lui Dumnezeu in jurul lor. Daca vei vizita Biserica Harul, nadajduim sa gasesti printe noi multe caldura, pace si bucurie. Daca planuiesti sa ne vizitezi pentru prima data, mai jos vei putea gasi cateva informatii utile. Bine ai venit intre noi, te asteptam cu drag!

Structura Programelor

Dorinta noastra este ca sa il laudam pe Dumnezeu in tot ceea ce facem. Serviciul Divin de dimineata incepe prin momente de rugaciune, lauda si inchinare in comun de la ora 10 am pana la 11 am. In acest timp, suntem cu totii incurajati sa participam prin rugaciunea noastra, fie cu voce tare, fie in comun. Dupa acest timp, urmeaza slujirea corului si apoi predica.
Duminica seara, programul incepe cu un timp de lauda si inchinare de aproximativ 30 de minute. Apoi slujirea corului si predica.
Miercuri seara, incepand cu ora 7 pm, avem o ora de rugaciune. Ca si biserica, intelegem importanta rugaciunii: "Casa mea se va chema o casa de rugaciune" Matei 21:13.
Te asteptam cu drag !

Familii cu copii 

Daca vizitati Biserica Harul si aveti copii mici, dorim sa va aducem la cunostinta cateva informatii utile. La intrarea in biserica, veti gasi o sala pentru mama si copilul. Aceasta sala se poate folosi ori de cate ori aveti nevoie sa iesiti cu bebelusul din sanctuar. Este sonorizata corespunzator pentru a putea asculta in continuare Serviciul Divin.
Deasemenea, in cadrul programului de dimineata, avem 7 grupe de copii: 1-2 ani, 3-4 ani, 5 ani si kindergarden, clasa 1, clasele 2-3, clasele 4-5 si clasele 6-8. Daca aveti copii care se incadreaza in aceste varste, ii puteti lasa in grija surorilor care sunt implicate cu aceste grupe. Bineinteles, daca doriti sa tineti copii cu dvs in sanctuar, fiti bineveniti si in acest mod. Impreuna dorim sa il laudam pe Dumnezeu.
Pentru mai multe detalii, scrie-ti un e-mail la kids@grbcn.org

Grupuri de rugaciune in case

In cursul saptamanii, biserica este impartita pe grupuri de rugaciune in case. Aceste grupuri sunt in general pe zone geografice si se intalnesc in zile diferite alese de membrii acelui grup. Daca doresti un timp de partasie, de incurajare intr-un mod mai intim si simplu, i-a legatura cu Alex Simut pentru mai multe informatii.
Esti binevenit! 

Salutul bisericii

"Dumnezeul pacii sa va sfinteasca El Insusi pe deplin si duhul vostru, sufletul vostru si trupul vostru sa fie pazite intregi, fara prihana la venirea Domnului nostru Isus Hristos!"
1 Tesaloniceni 5:23

Cum ajungi la Biserica?

Adresa oficiala a Bisericii este 3380 Golden Gate Blvd W, dar datorita unei restrictii a primariei, la Golden Gate Blvd este doar iesirea din campusul GRBCN. De accea, ca sa intri in campus, trebuie sa mergi la intrarea de pe 1st Ave SW Street via Big Cypress Elementary School Street. In imaginea altaturata, sagetiile rosii indica sensul de intrare. Va multumim. 

Formular de contact

Daca doresti sa iei legatura cu noi, completeaza formularul de mai jos.